Ungdom

Hellemyr menighetsråd har som visjon og mål å vinne og bevare ungdom på Hellemyr i Den norske kirke. I Hellemyr menighet kan ungdom utfolde seg gjennom deltakelse i gudstjenester, konfirmantundervisning, idrett i KRIK-Hellemyr, musikk i Hellemyr Ten Sing, og sosialt gjennom KRIK-kafe. Vi drar også på turer. Se nærmere informasjon om tilbudet for ungdom i Hellemyr menighet under.

Type:

ALF-klubben

Alf - klubb er en fritidsklubb for ungdom fra hele byen, uansett funksjonsnivå, i alder ca. 10-25 år.

KRIK - Kristen Idrettskontakt

"KRIK Hellemyr" er fellesbetegnelsen for treninger, cafe og ungdomsmøter i menigheten. Det arrangeres også en ungdomstur hver høst, med basis i Ten Sing og KRIK.

Hellemyr Ten Sing

Hellemyr Ten Sing er et kor for ungdom fra 8. klasse og oppover. Vi øver hver mandag fra kl. 19.15 - 21.15.

Konfirmasjon

Når du velger å bli konfirmant, sier du at du er nysgjerrig på Gud. Konfirmantforberedelsene er møter om og mellom mennesker og Gud. Disse møtene kommer i stand blant annet gjennom undervisning, gudstjenester og samtaler.