Menighetsliv

Hellemyr menighet har Tro - Tvil - Livsutfoldelse som stikkord for arbeidet sitt. Hva som skjer i menigheten, kan du lese i temaene under her, eller under en av de andre hovedfanene. Under Menigheten finner du blant annet liste over ansatte og kontaktinformasjon. Under fanene Barn og Ungdom kan du lese om kor, klubber og treninger barn og ungdom kan være med i. Gudstjenestene finner du på framsida. Delta gjerne, og det er alltid bruk for noen som vil bidra! Sammen utgjør vi helheten, 1.Kor.12, 27 Dere er Kristi kropp, og hver av dere et lem på ham.

Type:

Gudstjenestene

Gudstjenesten er menighetens viktigste samlingspunkt. Her kan alle møtes til felleskap med Gud. Det blir lest, prekt over og vi synger om Guds tanker om oss og våre tanker om ham. Vi ber, vi døper og vi samles til nattverd.

Diakoni

”Diakoni er kirkens omsorgstjeneste. Den er evangeliet i handling og uttrykkes gjennom nestekjærlighet, inkluderende fellesskap, vern om skaperverket og kamp for rettferdighet.”

Dåp og vigsel

For dåp og vigsel, ta kontakt med Kirkens servicetorg på tlf 38196800

Misjon

Menigheten har for tiden ikke et misjonsprosjekt. Dersom du ønsker å engasjere deg, ta kontakt med daglig leder eller menighetsrådet.

Menighetsblad

Her legger vi ut Menighetsnytt.

Leie kirka?

Det hender folk ønsker å leie de kirkelige lokalene, spesielt kjelleren, til for eksempel dåpsselskap, konfirmasjonsselskap, fødselsdagsfeiring eller lignende.