BLI MED PÅ TUR!

Tradisjonen tro arrangerer Hellemyr menighet sin årlige menighetstur i høst. Også i år går turen til Evjetun leirsted på Evje. Denne gangen er det fra fredag 30. august til søndag 1. september 2019.

Det blir et variert program som vil passe både barn, ungdommer, barnefamilier og voksne som reiser uten barn. Det blir god mat, møter, uteaktiviteter, ballspill, undervisning, bingo (!) og avslutningsgudstjeneste. Ikke minst blir det veldig sosialt. Dette er en super anledning til å bli godt kjent med andre fra Hellemyr.

Tema for turen i år er er C&Z. I løpet av turen vil du møte noen tanker og historier som kanskje kan hjelpe deg til å se (C) deg selv, de du har rundt deg og Gud med et nytt blikk.
Samtidig har vi et stort ønske om at du opplever å bli sett (Z) for akkurat den du er og der du er i livet. Dette tror vi er like viktig om du er barn, ungdom eller voksen!

Pris for deltakelse på årets menighetstur (inkl. overnatting på internat/hytte, alle måltid og utvask):

Voksen - kr 1.300
Barn 13-17 år - kr 750