Kreativ kirke - fortsatt ledige plasser!

Hei alle jenter og gutter i 5, 6. og 7. klasse på Hellemyr!

Etter nyttår har vi planer om å få litt mer farger og dekorasjon i kjelleretasjen i Hellemyr kirke. Det trenger vi hjelp til! Derfor inviterer vi DEG til å bli med på et spennende prosjekt!

Onsdager rett etter skolen (ca kl 1400-1600) blir det «Kreativ kirke». Da vil vi først ha litt å spise, dere får høre en bibelhistorie og deretter slipper vi kreativiteten løs!

Vi skal lage bilder med forskjellige uttrykksformer relatert til Bibelen. For å lage dette vil vi male, snekre, veve, lime og tegne. Synes du dette høres gøy ut? Meld deg på innen 17. desember til Torunn.Birgitte.Bradland@kristiansand.kommune.no eller på SMS 41 27 60 28. Vi setter opp grupper så dere må skrive ved påmelding hvilke tre onsdager DU ønsker å komme

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe. Da vi serverer mat: si ifra hvis det er noen allergier etc vi skal ta hensyn til.

Dager det blir «Kreativ kirke» er:

Onsdag 10 januar

Onsdag 31. januar

Onsdag 7. februar

Onsdag 14. februar

Onsdag 28. februar

Onsdag 7. mars

Onsdag 14. mars

Velg tre av disse onsdagene så skal jeg prøve å tilkomme ønske så langt det lar seg gjøre.

Håper vi ses.

Med vennlig hilsen Torunn